Koga je morala da odbije?

KLIJENT PLAĆA PO SATU - AKO ZAVRŠI ZA 5 MINUTA, JA NE VRAĆAM PARE! Pevačica otkrila da je za jednu noć uzme DVA ROLEKSA!

Autor Dragana Tomašević

Elektra Elit ne prestaje da šokira!

Izvor: Instagram/electra.elite

Pevačica Elektra Elit, koja je nedavno priznala da se u Švajcarskom bavi prostitucijom, otkrila je da se okušala u "najstarijem zanatu" zbog nemaštine.

"Ja sam dete koje je prošlo neka dva rata i od nemaštine i svega sam krenula i znala sam odmah na početku kako to udara", rekla je Elektra i dodala:

"Prvi dan kako sam krenula da se bavim ovim poslom, tako je i sada. Imam stalne klijente, svaki dan i nove klijente. Nisam ja snimala ovde pesmu da bih ih imala još više, imam ih sasvim dovoljno".

Pevačica je otkrila da se prostitucijom ne bavi u Beogradu jer je "to moja baza, moja zemlja i to je tabu tema u Beogrdu".

Elektra je otkrila i da je klijenti poštuju, ali i da ima fantazija koje im nikada neće ispuniti.

"Postoji respekt kada dođu, znaju da ja nisam neka sitna mala... oni hoće trandžu, da ispune fantaziju koju su videli na porno filmu i ja stvarno nikada nisam imala probleme. Ako u najavi osetim da bi moglo da dođe do problema, ja odbijem klijenta. Trenutno sam u mogućnosti da mogu da biram klijente".

Elektra je rekla i da njihove seks fantazije nemaju granice, a uz fantaziju idu i finansije. "Neke sam odbila jer to za mene nisu ljudske stvari".

Pevačica naplaćuje po satu, ali nekada klijentu ostane 55 minuta...

"Najkraći odnos koji sam imala trajao je pet minuta, ali - meni klijent plati sat, ali ja njega izludim i on završi za pet minuta i to nije moj problem, Pare ne vraćam, ćao, doviđenja".

Kada je reč o plaćanju, Elektra Elit je otkrila i koliko je najviše uzela za noć: "Da se kupe dva roleksa"!

(MONDO, Blic)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.