Oseća se loše

ODBROJAVA DANE DA SE ZAVRŠI GODINA: Ana Nikolić uplašena zbog korone - "ono što sam doživela nije prijatno"!

Autor Branka Bajić

Pevačica strahuje za sebe i svoju porodicu.

Izvor: MONDO, Goran Sivački

Pevačica Ana Nikolić, koja je ove godine na meti kritika zbog izgleda, ne krije da je, kao i većina sveta, uplašena zbog pandemije korona virusa i jedva čeka da se završi ova godina.

Priznala je da se ne oseća najbolje, pogotovo zbog svega onoga sa čim se suočava poslednjih meseci.

"Kako mogu da budem? Kao i svi ljudi u ovoj zemlji, osećam se loše, nesigurno, uplašeno, neizvesno. Naravno da se ne osećam najbolje, ali šou mora da se nastavi. Manje-više što sam majka, ovo najmanje pogađa decu, to je za njih običan virus", rekla je Ana, pa se osvrnula na situaciju u njenom bliskom okruženju.

"Ono što sam doživela oko sebe, od porodice, prijatelja, članove najšire porodice sam smestila u bolnice... Nije baš prijatno, odbrojavam dane da ova godina prođe. Pola porodice mi je zaposleno u zdravstvu", istakla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Ana je rekla i kako su preventivne mere u njenoj kući zastupljene od ćerkinog rođenja, od 2017. godine.

"Otkako sam rodila Taru, u moju kuću se ulazi s natikačama, s maskama. Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dete, bila je tolika sterilnost... Za tri godine jednom je bila bolesna, toliko je čuvam. Retko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta manje", priznala je Ana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.