Njima su rode donele sreću!

OVO SU VIP BEBE ROĐENE U 2020. GODINI: Ceca i Đani postali baka i deka, a Sofija Milošević ponosna majka FOTO

Autor Anja Konstantinović

Bebeći plač je sve razveselio.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Uroš Arsić/ATA Images/Antonio Ahel

Svi bi se složili da je ova godina bila turbulentna i ne tako lepa, ali ima i onih koji će 2020. godinu zauvek pamtiti po tome što su dobili nove članove porodice.

Mnoge naše poznate ličnosti ostvarile su se u ulozi roditelja, a neki su dočekali i svoje prve unuke.

Predstavljamo vam VIP bebe 2020. godine:

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić po drugi put ostvarili su se u ulozi roditelja. Par dana posle njihove krsne slave, Svetog Jovana, Seka se porodila i umesto prvobitnog imena Isak, izabrala je da se sin zove Jovan. Pevačica i njen suprug Veljko prvog sina Jakova dobili su u septembru 2016. godine, a u braku su od 2010. godine.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Marina Tadić porodila se krajem januara i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Vera. Ovo je njeno prvo dete, a Marina svog izabranika krije od javnosti.

Bivša rijaliti učesnica i pevačica, Nadežda Biljić, prevremeno se porodila u martu i sa nevenčanim suprugom, takođe bivšim rijaliti učesnikom i manekenom, Tomom Panićem, dobila sina, kom su dali ime Longo, po Tominom prijatelju sa kojim se družio dok je boravio u Kini.

Nadežda je osim Tome, zapamćena i po seksu sa Mikijem Đuričićem, koji je takođe ove godine po prvi put postao tata. Njegova izabranica, o kojoj nikada ništa nije želeo da otkrije, porodila se pet meseci posle Nadežde i na svet donela njihovu kćerkicu Dunju.

Nažalost krajem prošle godine napustio nas je Džej Ramadanovski, legenda narodne muzike, ali ipak je sacekao i svog drugog unuka Darisa, kog mu je rodila ćerka Ana sa pevačem Adilom Maksutovićem početkom prošle godine. Ana i Adil imaju i starijeg sina Adrijana.

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Hrvatska pevačica sa adresom u Beogradu, Ana Bebić, u aprilu je na svet donela dečaka. Pevačica koju smo upoznali tokom muzičkog takmičenja "Operacija trijumf" udata je za IT stručnjaka Ivana Đolića, a par je u maju 2018. godine dobio prvog sina.

Leto je proteklo u znaku beba!

Početkom juna kao bomba odjeknula je vest da je Svetlana Ceca Ražnatović po prvi put postala baka. Cecin sin Veljko i njegova supruga Bogdana Ražnatović postali su roditelji malog Željka, koji je dobio ime po svom pokojnom dedi, Željku Ražnatoviću Arkanu.

Ceca nije jedina koja je prvi put dobila unuka. Radiša Trajković Đani krajem novembra postao je deda. Njegov sin Miloš i snajka Nina, postali su roditelji sina, kom su dali ime Nikola, što je bila baka Slađina želja, budući da se i njen vanbračni sin koji živi u Americi tako zove.

Stiglo je još dečaka!

Voditeljka emisije "Premijera vikend specijal", Tijana Prica porodila se u maju i na svet donela drugog sina. Ponosna mama je za mališana izabrala ime Rastko. Ovo je Tijanino drugo dete koje je dobila u braku sa Bojanom Pecićem. Par ima starijeg sina Kostu.

Par dana kasnije, glumica i zvezda serije "Folk" Miljana Gavrilović, dobila je sina Vukadina. Lepa glumica je 2018. godine sa verenikom Milošem Ivovićem, dobila prvo dete, kćerku Mionu.

Dijana Didi Janković donela je na svet devojčicu, kojoj su roditelji dali ime Dajana. Ona je sa svojim dvadeset godina starijim suprugom Danielom dobila prvo dete, dok on već ima troje.

Izvor: Kurir/screenshot

Prvog avgusta, glumac Stevan Piale i njegova supruga Una postali su roditelji devojčice Rose. Njima je ovo prvo dete, a par se venčao u septembru 2019. godine.

Jovana Mišković, i biznismen Marko Mišković, dobili su drugu devojčicu. Pevačica i biznismen već imaju sedmogodišnju kćerku Antoninu.

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović dobili su sina Alekseja. Sofiji je ovo prvo dete, dok Jović ima sina Davida sa manekenkom Anđelom Manitašević kojeg su dobili 2019. godine.

Izvor: Instagram/Screenshot

Izgleda da je ovo godina dečaka, te su se tako i u narednom periodu ređali dečaci, a bila je i jedna devojčica.

Aleksandra Subotić na svet je donela sina, sa biznismenu Petrom Raspopovićem Pecom, manekenka Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, po drugi put se porodila u Beogradu. Par je u julu 2019. godine dobio sina Relju, a razlika između malog Tadije i starijeg brata nije velika.

Pevač Granda Milan Dinčić Dinča i njegova supruga voditeljka Jelena Dinčić, dobili su drugo dete. Jelena je na svet donela kćerk Mitru. Dva dana nakon Dinče, miljenik mlađe populacije Gazda Paja, postao je otac sina Vuka.

I poslednji za prošlu godinu bio je popularni Baća, Miodrag Radonjić. Njegova izabranica Milica Mikić u decembru 2020. godine dobili su sina Savu.

Miodrag Radonjić
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.