Otvoreni ili zatvoreni bazen?

KUĆE OD POLA MILIONA EVRA I DVORCI S BAZENIMA: Ovako žive srpski narodnjaci - tigrova koža na zidu, žirafa u klozetu!

Autor Dragana Tomašević

Pogledajte domove naših javnih ličnosti

Izvor: Instagram/karleusastar/katarinagrujic_doll/YouTube/screenshot/Glamur/paparazzo lov

Pre izvesnog vremena Srbiju je zapalio snimak na kojem, tada relativno nepoznata pevačica Dijana Janković, otvara vrata svog doma s versaće pikslama i liftom.

Od tada interesovanje za domove javnih ličnosti i luksuz u kojem uživaju ne jenjava.

Vrata svog doma je svojevremeno otvorio pevač Miloš Bojanić i pokazao firmiranu posteljinu, a potom je kamera "paparazzo lova" zabeležila i njegov dvorac nadomak Novog Sada.

Ovako izgleda:

U dvorcu živi i uživa pevačica Dragana Mirković, koja je nedavno na Instagramu pokazala i kako je dekorisala dom za predstojeće praznike:

 Mile Kitić i Marta Savić ne žive u dvorcu, već u velelepnoj vili koja je navodno procenjena na pola miliona evra. Jednom prilikom je Marta otvorila vrata svog doma i pokazala tigrove kože i skulpture na zidovima, ali i skulpture žirafa pored WC šolje:

 Bazenom može da se pohvali i Jelena Karleuša...

Ali i Katarina Grujić koja ima unutrašnji bazen u svom domu na Voždovcu, ali i jedan zid s flašama. Pogledajte slike kuće koju je pokazala u emisiji Ognjena Amidžića:

 Nedavno je i pevačica Stoja pokazala kako je okitila svoj dom u Perlezu.

Pogledajte:

Nedavno je objavljeno i da je glumica Lidija Vukićević prodala kuću na Bežanijskoj kosi i kupila jednosoban stan u prizemlju - evo kako ga je dekorisala!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.