SRCE DA PUKNE

DORĆOLOM SE ORE DŽEJOVE PESME I REĐAJU USPOMENE: Pogledajte kako ga noćas njegov kraj ISPRAĆA U LEGENDU! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Prelep prizor na ulicama Dorćola rasplakao mnoge!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Uroš Arsić

Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana, a njegovi Dorćolci se, kako su i najavili, od njega opraštaju na svoj i prelep način.

Oni su na ulicama Dorćola i ispred Džejove omiljene kafane organizovali prelep ispraćaj i komemoraciju preminule muzičke legende u vidu video bima i najlepših pesama.

Na uglu ulica Cara Dušana i Jevrejske, ovaj gest je okupio i mnoge prolaznike koje je emotivni oproštaj u potpunosti rastužio.

Kafana na Dorćolu u kojoj je Džej provodio svoje slobodno vreme i gde je stekao prijatelje ove noći izgleda potpuno drugačije, jer se iz nje ori ''Nedelja'', a na zidu zgrade pored tog lokala se putem projektora emituju fotografije iz mladosti Ramadanovskog, kao i snmci sa mnogobrojnih koncerata.

 Pogledajte kako Dorćol ispraća Džeja Ramadanovskog u legendu!

Podsetimo, Džeju je 6. decembra, pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri agodine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Legenda Dorćola sahranjena je danas, a na večni počinak ispratili su ga članovi porodice, prijatelji i brojne kolege.

Pofgledajte slike sa današnje sahrane:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.