Požalila se

DRAMATIČNA OBJAVA KRISTINE KOVAČ! Obolela od korone u Švedskoj, pa poručila: Hitna dolazi SAMO AKO UMIRETE

Autor Anja Konstantinović

"Pozitivna kao vrata, sedam dana bolesti".

10.11.1974. Kristina Kovač
Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač oglasila se putem svog Twitter naloga i saopštila pratiocima da je obolela od korona virusa.

Ona se trenutno nalazi u Švedskoj, a kako je istakla tamo je situacija gora iz dana u dan.

"Pozitivna kao vrata, sedam dana bolesti. Sve gore iz dana u dan. Nema medicinske nege i praćenja za Covid bolesnike, samo hitna pomoć u slućaju gušenje/umiranja", napisla je Kristina.

Kristina se u Švedsku preselila prošle godine i od tada redovno sa pratiocima deli svoja iskustva iz Stokholma. U jednom od ranijih tvitova poručila je da je super, da naporno radi na ostvarenju svojih snova, ali joj neodstaje porodica, koju planira uskoro da preseli tamo.

"Znate šta, ja sam bre super. Došla sam u Stokholm bez igde ikoga, bez posla i bliskih prijatelja, i evo me 4 meseca kasnije, vraćam se sa posla u 20 h, mrtvosana jer sam imala tesan rok za neki data collecting i labeling koji radim bez dana iskustva u IT industriji. Jedina veza - višegodišnji rad sa muzičkim softerima. Evo me, spucala iks fajlova za 5 dana, i to sve u PMS-u, idem da spavam pa ujutro nazad u ofis. Dete mi krenulo u peti razred u Beogradu, bez mame, čovek mi vene u odvojenosti, Micka molim boga da ne capne u međuvremenu babica moja petnaestogodišnja slatka… Žurim, žurim da dostignem mesečni budžet da preselim dete… E pa, samo jos jednom neko da mi krene sa onom pričom -razmažena, sve na tacni oduvek, samo se nešto žali", napisala je Kristina tada na Twitter-u.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.