Zvezde i tračevi

ARKAN JE IMAO DEVETORO DECE SA PET ŽENA: Veljko i Anastasija su najmlađi, a evo ko su ostali naslednici! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Željko Ražnatović Arkan ostavio je iza sebe devetoro dece.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Instagram/Printscreen/raznatovicanastasija/Kurir/Vlada Špročić

Željko Ražnatović Arkan iza sebe je ostavio veliko potomstvo od devetoro dece koju je dobio sa pet različitih žena, kako iz bračnih tako i iz vanbračnih zajednica.

Iz dva braka dobio je šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje dece su iz vanbračnih veza.

U prvom braku sa Natalijom Martinović dobio je blizance Vojina i Nikolu i ćerke Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela, dok su Veljko i Anastasija iz braka sa Cecom ujedno i Arkanova najmlađa deca.

Deca iz braka sa Natalijom ne nose očevo prezime, već se Vojin, Nikola, Milena i Maša prezivaju po majci - Martinović. Svi su fakultetski obrazovani, a pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju.

Prvi blizanac Nikola, godinama ne živi u Srbiji, a poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu “Nevaljala”.

Dok je Vojin pored Anastasije i Veljka vrlo poznat medijima, najviše zbog sukoba sa Cecom, a nedavno je u ekskluzivnoj ispovesti za MONDO otvoreno govorio o svom ocu i odrastanju.

“Nekada su u Zagrebu bili najbolji remi turniri, on je umeo po ceo dan da se kocka, onda sedne u auto i dođe u Beograd uveče na vreme da nas okupa i uspava, pa onda opet u auto i za Zagreb da nastavi”, objašnjavao nam je Vojin u svojoj priči.

Vojin i Nikola su njegovi naslednici, jedini muški potomci za koje je znao u tom trenutku. Tek će tokom rata u Bosni, saznati da je u Švedskoj dobio sina Mihajla još početkom osamdesetih.

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan bio u Švedskoj.

Sa glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan je dobio ćerku Anđelu. Sada ima 38 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pesama. Javnosti je poznata, jer se u mladosti zabavljala sa Kristijanom Golubovićem.

Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru.

Ona danas živi u Briselu, a prvi put je videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je 1994. godine saznao da ima ćerku u Belgiji.

Nekoliko puta je dolazila na pomen svom ocu, a tada je gajila prisan odnos sa Cecom i prilikom svake posete o njoj imala samo reči hvale.

Pogledajte kako izgledaju Arkanova deca!

 Pogledajte ekskluzivnu ispovest Vojina Ražnatovića za MONDO:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.