ZNA I ŠTA ĆE RADITI

CRVENI VEŠ MI NIŠTA DOBRO NIJE DONEO: Kija menja taktiku - otkrila koju boju će "isprobati" u ponoć!

Autor Branka Bajić

Nije joj doneo sreću prethodnih godina.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Kristina Kija Kockar, koja je nedavno pozirala u duksu i gaćicama, predstojeću 2021. godinu ne namerava dočekati u crvenom donjem vešu, kao što je to činila prethodnih godina.

Iako je poštovala "tradiciju", te uglavnom svakog 31. decembra bila u crvenom donjem vešu, kako kaže, to joj baš i nije donelo sreću, pa će ove godine promeniti taktiku.

"Nisam sujeverna, ali mi je simpatično da se igram sa stvarima koje navodno donose sreću. Baš zato sam nekoliko puta probala da u Novu godinu uđem sa crvenim donjim vešom na sebi. Pošto mi to ništa dobro nije donelo, ove godine ću na sebi imati crni veš, pa ćemo videti kakva će mi biti sledeća godina. Možda pobijem verovanje da crvena donosi radost i dokažem da je crna boja sreće", rekla je Kija, koja će ovu Novu godinu dočekati kod kuće uz želju kakvu će verovatno poželeti svi u svetu.

"Ne gine mi gledanje filmova i serija u malom, ali odabranom društvu. Prva želja će mi biti da prođe pandemija korona virusa i da konačno mogu bez ikakvog straha da zagrlim baku! Volela bih da nam se svima otvore dobre prilike u svakom aspektu života i da to iskoristimo na najbolji mogući način", izjavila je.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, čim prođe pandemija, plaira da spakuje kofere i uputi se na drugi kontinent.

"Jedva čekam da se otvore granice kako bih istog dana otputovala u Sidnej. Australija je moja zemlja iz snova! Osim prirodnih lepota, ima izuzetno zgodne muškarce. Volela bih tamo da ostarim", poručila je.

Uz to, otkrila je da trudnoću ne planira, ali ako se desi, biće joj drago.

"Iako je moja najveća želja da zatrudnim, ove godine neće biti na listi prioriteta, jer nije momenat. Svi znaju da posla nije bilo, a samim tim ni veće zarade, pa bih volela da pre nego što rodim bebu, stanem na svoje noge. Imam puno planova koje hoću da realizujem u 2021. godini. Mada, beba će uvek biti dobrodošla ako slučajno zatrudnim. Deca su blagoslov", rekla je Kija.

(MONDO/Informer)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.