OVO JE ZGODNI ADVOKAT KRISTINE RADENKOVIĆ: Voditeljka sa njim ima sina i ćerku, a njihova ljubavna priča je neverovatna!

Retko se pojavljuje u javnosti.

MONDO/Stefan Stojanović

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica" Kristina Radenković je već godinama uživa u ljubavi sa Nikolom Radojevićem.

Nikola je zgodni advokat, a Kristina je u više navrata isticala koliko je srećna što pored sebe ima muškarca koji joj je u potpunosti po meri.

Njih dvoje su 2016. godine dobili ćerku Taru, a u novebru 2019. sina Rogana.

"Mi nemamo problem oko deljenja obaveza, oboje učestvujemo u odrastanju i vaspitavanju naše ćerke. Nikola mi pomaže u svemu i zasad je divan. Da nije - ne bi bilo drugog deteta, mada trećeg sigurno neće biti, matora sam za to", izjavila je voditeljka jednom prilikom.

Kristinina i Nikolina ljubavna priča je neverotna, a možemo slobodno reći da ih je spojila sudbina.

"Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija", izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Instagram/screenshot/krisradenkovic 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.