Živela u mraku

ĐOKOVIĆI ISKEŠIRALI 3 MILIONA EVRA ZA KUĆU BEZ STRUJE: Jugoslav Karić bivšoj supruzi izmirio sve račune?

Autor Anja Konstantinović

Žestoko se naljutio na nju.

Izvor: Instagram/screenshot/elenakaraman.essenceofliving

Nedavno se pojavila vest da je Jelena Đoković dala 2,9 miliona evra za kuću sa luksuznim kokošinjcem na Kosmaju, koja je u vlasništvu bivše supruge Jugoslava Karića, dizajnerke enterijera Elena Karaman Karić.

Kako prenose domaći mediji, Elena je u toj kući zajedno sa njenim i Jugoslavovim sinom Simonom, kao i sinovima Matijom i Lukom koje je dobila u prvom braku, već nekoliko meseci živela bez struje, što je iznerviralo njenog bivšeg supruga, te je navodno odlučio da plati sve zaostale dugove.

"Jugoslav se veoma uznemirio i naljutio kada je saznao da Elena živi u mrklom mraku u kući na Kosmaju. Nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Elena mesecima nije htela da plaća struju, a njeno objašnjenje da je to uradila samo zato što može tako da živi, dodatno ga je iziritiralo", rekao je izvor i objasnio da je Karić tek nedavno saznao u kakvim uslovima živi njegova supruga.

"Porazila ga je činjenica da neko usred zime, u 21. veku, sebi dozvoljava takve stvari. Zbog toga je poneo sve neplaćene račune za struju koje je našao u kući, ali se dugo premišljao šta da uradi sa njima", ispričao je isti izvor i dodao:

"Iako je u prvi mah pomislio da je najbolje da Elenu pusti da živi onako kako ona hoće, ipak nije mogao da dopusti da sebe i decu izlaže takvim uslovima. Zbog toga je rešio da plati sve preostale dugove i svojoj supruzi pokaže koliko je lakše, lepše i bolje živeti sa strujom u 21. veku, a ne bez nje".

Jelena Đoković je navodno želela da kupi i plac koji se graniči sa Eleninim posedom, ali joj je svota koju bi morala da izdvoji bila neprihvatljiva.

(MONDO/Alo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.