Za "tastaura mafiju"

LJUBA PANTOVIĆ PROGOVORILA O PRETNJAMA KOJE DOBIJA: "To što su vas roditelji zlostavljali nije moj problem!"

Autor Branka Bajić

Angažovala je i svog advokata.

Ljuba Pantović
Izvor: Instagram/ifbb_pro_ljuba_pantovic/printscreen

Opet ima "problem sa hejterima", pa se Ljuba Pantović oglasila na svom profilu sa porukom za sve one koje ona naziva "tastatura mafijom", a sa kojima se redovno "obračunava".

Navela je da želi da stane na kraj ovome, te da je zbog toga rešila da se obrati nadležnim ustanovama, a angažovala je i svog advokata. 

"To što pretite u inboks (i dr*ate verovatno) vam neće ništa doneti osim policije na vratima.To što su vas roditelji zlostavljali ili vas deca pljuvala i tukla uškoli, nije moj problem, već problem psihijatrijskih ustanova... Ja se go*vnima ne bakćem, tako da du*ajte ga i pozdrav od mog advokata...", napisala je Ljuba.

"Meni je jako žao dece koju su roditelji zlostavljali (oni su isključeni iz prethodnog storija), ali kad izrastu u duplikate zlostavljača i pomisle da mogu da nastave "lanac agresije i bezobrazluka", onda ih ne žalim uopšte! Onda sve đuture na prevaspitavanje i u zatvor...", dodala je na Instagramu. 

Ljuba je nedavno govorila i o tome da dobija eksplicitne slike u inboks, kao i da takvima ne ostaje dužna. 

"Ja umem super da se zabavim, pa tako nekad kad mi neko pošalje takvu fotografiju, a neko takvu drugu, ja onda ovom prvom pošaljem od ovog drugog, a ovom drugom od ovog prvog. Nekad mi to dobro dođe kao izduvni ventil, da se našalim na tuđ račun", rekla je tada za "Srbiju danas".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi