Za tebe, za vas

GLUMCI PODRŽAVAJU IVU ILINČIĆ: Poručuju joj na društvenim mrežama - NISI SAMA, TVOJI SU UZ TEBE!

Autor Branka Bajić

Mlada glumica jedna je od devojaka koje su istupile sa optužbama na račun Miroslava Mike Aleksića.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nakon Milene Radulović, i glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić (24) prijavila je profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

Kao i Milenu, i mladu Ivu su podržale brojne kolege koje su se oglasile na društvenim mrežama.

"Iva Ilinčić, svaka čast!", poručila joj je putem Instagrama glumica Aleksandra Tomić, a uz nju se oglasio i glumac Andrija Milošević.

"Nisi sama, tvoji su uz tebe!", napisao je Andrija.

Ivu su podržali i Jelisaveta Orašanin, Sloboda Mićalović, Aleksandar Radojičić, Marina Ćosić, Nina Janković, Brankica Sebastijanović, Radovan Vujović, Ivan Zablaćanski i mnogi drugi.

"Tu smo za tebe. Za vas", napisao je Ivan Bosiljčić.

Takođe, i Milena Radulović podržala je koleginicu uz reči: "Moja legenda bez koje bih bila sama! Drugarice, brate, samo napred!".

"Istina oslobađa, dragi prijtelji. Konačno smo progovorile. Hvala Mileni što je neviđeno hrabra i što je povela ovu borbu. Što nas je uverila da pravda ipak postoji. Hvala mom tati legendi što sam ja njegova princeza i koji je učinio sve što je mogao da sve ovo prestane. Hvala devojkama koje su sa nama ostale do kraja. Hvala Vesni Gašić, zapamtite to ime i prezime. Hvala i svim devojkama koje nisu istupile i plaše se, znam kako se osećate; godinama sam bila kao vi. Hvala mojim prijateljima, porodici i mom Fići zmaju. Konačno se ne stidim i nemam čega da se stidim i briga me. Sramota nije moja. Budite hrabre, jer stvarno NISTE same. Obećavam", napisala je Iva Ilinčić na Instagramu.

Mika Aleksić je u ponedeljak, 18. januara, saslušan pred Višem javnom Tužilaštvu u Beogradu, gde je negirao optužbe svojih bivših učenica, a nakon toga mu je određen pritvor od 30 dana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.