Imao je samo 4 godine

PITAO SAM GDE JE TATA, REKLI SU MI DA JE MRTAV! Veljko o Arkanovom ubistvu i Cecinom zatvoru: Rekli su da je u Americi

Autor Anja Konstantinović

Progovorio o bolnim trenucima.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MNPress

Željko Ražnatović Arkan, komandant i osnivač Srpske dobrovoljačke garde, ubijen je 15. januara 2000 godine u hotelu "Interkontinental" zajedno sa Milenkom Mandićem Mandom (44) i Draganom Garićem (47).

Arkanov sin Veljko Ražnatovi nakon 21 godine od ubistva oca otkrio je kako su mu mama Svetlana Ceca Ražnatović i tetka Lidija saopštile da je izgubio tatu. Ističe da je to bio šok za njega, iako je tada imao samo 4 godine.

"Stalno sam pitao gde mi je tata, a mama i tetka nisu htele da me lažu, pa su mi priznale da je mrtav. To je bio šok za mene. To je šok za svako dete... Sreća pa sam bio baš mali. Ne želim da pričam o tome, to su teške teme, samo mi znamo kako nam je bilo. Ne mogu više ni da razmišljam o nefer stvarima koje su mi se dogodile. Sada je na meni da pružim sve svom detetu, da nastavim život dalje", rekao je Ražnatović.

Detinjstvo mu je, pored smrti oca, obeležilo i hapšenje majke Svetlane. Ubistvo oca niko od njega nije krio, ali hapšenje majke jesu.

"Dok je mama bila u zatvoru, ja sam mislio da je u Americi. Anastasiji i meni su pričali da je otišla na turneju i ja sam verovao u to. Bio sam dete, išao sam u školu i čekao da se majka vrati, a oni su govorili da će uskoro. Niko od dece me nije zadirkivao, bili smo svi mali, pa o tome nismo ni razmišljali", ispričao je Ražnatović.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/MNPress

Ceca je 2011. godin bila i u kućnom pritvoru zbog utaje poreza, a u kaznu joj je uračunato i vreme provedeno u pritvoru u vreme trajanja akcije "Sablja" osam godina ranije. I njena sestra Lidija dobila je tada kućni pritvor, u trajanju od šest meseci.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.