OTKRILA SVE!

MOLILA SAM GA DA PRESTANE: Slavica Ćukteraš bila na meti nepristojnih ponuda, pa progovorila o situaciji sa Aleksićem!

Autor Katarina Bojović

Pevačica iskreno o nepristojnim ponudama koje su u nekoliko navrata "otišle predaleko".

Slavica Ćukteraš
Izvor: YouTube/RTV Pink Official

Slavica Ćukteraš otkrila je da je jedna od onih pevačica kojoj pristižu razne nepristojne ponude, ali i da na njih uglavnom nije reagovala.

Takođe, dodala je i da joj se dešavalo da joj pošalju sliku svog polnog organa i istakla da joj nije jasno "šta nekome bude u glavi da to pošalje".

"Katastrofa! Ne otvaram takve poruke, ne ostavljam 'seen'. To su bolesnici. Šta tebi može da bude u glavi da nekome šalješ nage slike? On mene ne zna... Pri tom, šalju lik. Šta je to, ne znam? Da li je to neka šifra u glavi?", rekla je.

Slavica Ćukteraš otkrila je da joj psihopate šalju fotografije genitalija i nagih delova tela, ali i da se jednom obratila, te ga zamolila da prekine.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica je takođe, komentarisala situaciju koja je potresla Srbiju - optužbe na račun Miroslava Mike Aleksića kojeg su Milena Radulović i Iva Ilinčić prve javno optužile za seksualno zlostavljanje, i to u periodu dok su pohađale njegovu školu glume.

"Neka se mi svi zapitamo kako je ona uspela da živi toliki niz godina sa tom traumom u glavi. Koliko je ona morala da bude jaka? Ona se budi svako jutro i verovatno ima fleševe u glavi. Neću da govorim o ovim budaletinama što su protiv nje. Zamislite kako je buditi se sa tim slikama u glavi toliko dugo", rekla je Slavica.

(MONDO/ Srbija danas)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi