Zvezde i tračevi

USNE NA USNE: Dušica Jakovljević pokazala dečka - vruća fotka osvanula na Instagramu!

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka Pink televizije pokazala i šta je za nju pripremio novi dečko

Izvor: Instagram/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević, voditeljka rijalitija Zadruga, objavila je na društvenim mrežama sliku kojom je otkrila da je u emotivnoj vezi.

Ona je na svom storiju objavila sliku na kojoj se saginje da poljubi dečka i potpis: "Mora da su anđeli na mojoj strani".

Potom je objavila i sliku večere koju je spremio za nju i napisala: "Ima li išta bolje od zgodnog muškarca koji kuva svojoj ženi?".

Pogledajte slike:

Dušica je ranije MONDU opisala problem sa kojim se suočava zbog profesije, ali i opisala idealnog muškarca.

Ona je objavila prisnu fotografiju sa svojim dečkom, a ono što je interesantno je detalj da im se vide samo usne.
"Vrlo često se piše da se malo zna o mom privatnom životu zato što moji prijatelji pre svega, pa onda i simpatije, ili drugari, ili drugarice uopšte nisu iz sveta medija. I ja potpuno živim jedan normalan život. Ja sam strašno emotivno biće, što ljudi ne znaju. Vrlo sam osetljiva. Međutim, jedan čovek mi je nedavno rekao: 'Teško je muškarcu koji bi bio sa tobom, zato što si ti vrlo dominantna! Ko želi takvu ženu, a on da bude poznat kao momak Dušice Jakovljević?' Ja to ne želim! Često misle da ja momcima nešto određujem, a ja živim i dalje u idealu onoga da postoji ljubav na prvi pogled. Znam, jer mi se dogodila, i stvarno verujem da će mi se dogoditi. Taj pravi muškarac za mene je onaj koji nosi belu košulju, drži me za ruku i hoda pola koraka ispred mene".

Pogledajte emisiju sa Dušicom:

Tagovi