Urnebesno

GOCA BILA SA BIVŠIM MUŽEM, DOŠAO ČOVEK DA JOJ SE UDVARA... Zlata ispričala hit situaciju sa Božinovskom iz mladosti!

Autor Branka Bajić

Druže se decenijama.

Zlata Petrović
Izvor: TV Pink/Printscreen

Pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska druže se četrdesetak godina i velike su prijateljice, pa su u prošlosti imale niz dogodovština. 

Zlata je u emisiji "Amidži šou" ispričala jednu od njih, iz vremena kada su imale oko 25 godina. 

"Ima ih mali milion. Kada bih ispričala, došla bi Goca, uzela pištolj da me ubije! U mladosti se ne kaže džabe "mladost - ludost", rekla je Zlata na početku, pa počela da priča.

"Mi nikada ništa nismo lagale u životu. U nekoj našoj mladosti, kada sam se ja rastala sa Hasanom, ona sa Radetom Vučkovićem, mi na Novom Beogradu iznajmimo stan...prvo smo bile u nekom podrumčiću... Goca je i sada nenormalno zgodna žena, ali tada - ona je bila ČUDO! Udvarao joj se neki čovek kad smo bile na moru i prolazi skoro godinu dana otkako smo se rastale od naših muževa... Čovek koji joj se udvarao došao je u Beograd i mi da popijemo kafu s njim... Rade je takođe došao u Beograd nešto da popričaju. Međutim, ovaj čovek koji joj se udvarao video je kod nas u stanu kad je pio kafu da nama fali tamo neka lampa...", ispričala je Zlata i objasnila da ih je taj čovek ugostio na moru nekoliko dana, te da su ga počastile kafom u stanu kada je došao u Beograd. 

Goca Božinovska
Izvor: YouTube/AmiG Show

Tada se i dogodila neprijatna situacija, koju je Goca "rešila" na svoj način. 

"I dolazi tada i Vučković u stan i neko navalio na zvono, i kaže joj Rade: "Idi, otvori"... I neko zvoni, zvoni, legao na zvono.. I kaže čovek: "Ako ti nećeš, idem ja"... "Ne, ne, nemoj nemoj"... I ona (Goca) da bi izbegla situaciju, kaže: "Ja ću!". Otvara ona vrata i čovek stoji sa nekim lampama, taj gospodin, i ona njemu kaže: "Izvinite, gospodine, ne kupujemo lampe!".Posle se ona čula s njim i objasnila da je bio bivši muž i da je bilo neprijatno. Rade je pitao: "Ko je to bio?", ona je rekla: "Neki ludaci, prodaju lampe!"", ispričala je Zlata i nasmejala sve u studiju. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.