GLUMAC REAGOVAO

ŽELJKOVU SVI ZNAMO, A EVO KO JE ŽENA SAŠE JOKSIMOVIĆA: Podelila intimni trenutak na Instagramu i oduševila sve! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

"On tu, iza mene, čuva i podupire moja leđa", napisala je.

Saša Joksimović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Željka i Jovanu Joksimoć svakodnevno gledamo na televiziji budući da su oboje deo javnog sveta, ali o privatnom životu pevačevog brata, poznatog glumca Saše Joksimovića se ne zna puno.

On je u srećnom i skladnom braku sa lepom plavušom Nevenom, sa kojom ima sina Iliju.

Nevena redovno objavljuje njihove zajedničke fotke i intimne trenutke, a nedavno se prisetlia i proslave svog 30. rođendana i napisala emotivnu poruku na koju je Saša odmah reagovao.

Koliko volim ovu fotografiju! Nastala je na proslavi mog 30. rođendana. Spontano! Na njoj vidim nas! Ja uzdignute glave, delujem elegantno i puna samopouzdanja... To je zato što je on tu, iza mene, čuva i podupire moja leđa", napisala je, a glumac joj je ostavio niz poljubaca u komentarima.

Pogledajte ih!

Saša je nedavno govorio o njhovom braku, te spomenuo i kako su funkcionisali dok su još bili samo u vezi.

"Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna", ispričao je Saša svojevremeno za magazin "Gloria."

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.