TUGA

PRONAŠLI GA MRTVOG U STANU: Poznati glumac predvideo svoju smrt! Bio je velika zvezda popularne serije

Autor Anja Konstantinović

Kuma potvrdila tragične vesti.

Izvor: Youtube/ЧИТАЛКИН (маленькое КИНО)/screenshot

Ruski glumac i režiser Vitali Alšanski preminuo je u 52. godini, a pre samo nekoliko dana predvideo je svoju smrt.

Policija je zajedno sa njegovom kumom umetnicom Eleonorom Šaškovom upala u glumčev stan u Vernaju i pronašla ga mrtvog. Kako je Šaškova ispričala Vitali je prestao da komunicira sa ljudima pre nekoliko dana.

"Bili smo prijatelji sa Vitalijevom majkom, ona je umrla pre 8 godina, bio je veoma zabrinut nakon njene smrti, mnogo je voleo. Ne tako davno bili smo s njim na njenom groblju, Vitali je tada rekao: 'Uskoro ću i ja ležati ovde'. Pre otprilike pet godina počeli su problemi s poslom, nigde ih nisu pozivali na snimanje, jedino što su bili pozvani u šaljiv program na jednom od kanala, ali to mu, naravno, nije odgovaralo. Bio je, najblaže rečeno, lošeg raspoloženja", rekla je Šaškova i dodala:

"Čekao je pozive, ali ih nije bilo. U poslednje vreme Vitaliju je jako porastao krvni pritisak, ponekad i do 240. Živeo je sam, nedavno je sestru prijavio u svom stanu. Gotovo svakodnevno smo ga kontaktirali, ali pre nekoliko dana je prestao da komunicira. Tada sam otišla do njega i zajedno sa policijom uspela sam da uđem u stan, gde je pronađen mrtav".

Vitali Alšanski ostaće upamćen kao zvezde popularne ruske serije "Brigada" (Sašina ekipa).

Izvor: Instagram/Виталий Альшанский/screenshot

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi