OGLASILA SE

BARBARA TATALOVIĆ NAKON POŽARA U PORODIČNOJ FABRICI: Usponi i padovi su sastavni deo života, zajedno smo u dobru i zlu!

Autor Katarina Bojović

Manekenka za MONDO nakon stravičnog požara u Valjevu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U proizvodnom pogonu fabrike nameštaja, koja se nalazi u Industrijskoj zoni "Stefil" u Valjevu, prethodne večeri je izbio veliki požar.

Ovim povodom se sada oglasila i srpska manekenka Barbara Tatalović i na svom Instagramu otkrila da je izgorela fabrika nameštaja koja je preko 20 godina deo biznisa njene porodice, a sada je za MONDO otkrila i pojedine detalje.

Manekenka je istakla da nema povređenih, niti nastradalih i da se njena porodica zajedno i snažno drži u dobru i u zlu.

"Sve što imam da kažem jeste da smo od početka svi zajedno u ovom poslu. Zajedno smo kako u dobru tako i u zlu. Usponi i padovi su sastavni deo života, a najveća vrednost je stabilna porodica i moja je upravo takva. Niko nije nastradao niti je povređen. To je sve što imam da kažem na ovu temu, hvala na razumevanju", rekla nam je Barbara.

Izvor: Instagram/barbaratatalovic

Podsećamo, u proizvodnom pogonu fabrike nameštaja "Samedi", koja se nalazi u Industrijskoj zoni "Stefil" u Valjevu, prethodne večeri izbio je veliki požar. Gotovo sve raspoložive ekipe valjevskih vatrogasaca bile suna licu mesta, pokušavajući da vatrenu stihiju stave pod kontrolu i lokalizuju požar. Plamen i gust dim koji se dižu visoko u nebo videli su se iz svih delova Valjeva.

Pogledajte video koji je nastao jutro posle požara:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi