Zvezde i tračevi

DONETA PRESUDA HALIDU MUSLIMOVIĆU: Odlučeno koliko mora da plati zbog napada na bivšu!

Autor Branka Bajić

Pevač i Sonja Bašić bili su u ljubavnoj vezi.

Pjevač Halid Muslimović dolazi na ročište u Osnovni sud u Banjaluci.
Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Pevač Halid Muslimović osuđen je danas na jedinstvenu novčanu kaznu od 66.000 dinara zbog napada na svoju bivšu partnerku Sonju Bašić.

Kažnjen je za krivično delo telesna povreda i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, te mu je kazna objedinjena.

Presuda mu je izrečena u Osnovnom sudu Banja Luka.

Optužnica ga je teretila da je 27. jula 2018. godine na putu iz Kozarca ka Banja Luci u svom vozilu prvo verbalno, a zatim i fizički napao Bašić, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi. U optužnici se navodilo da je u jednom momentu zaustavio auto i za kosu je izvukao sa suvozačevog mesta, a onda upet ugurao u auto i dovezao do Banja Luke, udarivši je nekoliko puta.

Kada je zatražila da je ostavi kod stana u Banja Luci i rekla da će pozvati policiju, rekao joj je: "Ti si mala maca za mene. Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati", stajalo je u optužnici. Bašić je naneseno više povreda, podliva i ogrebotina, kao i ugriz u predelu ramena.

Njih dvoje su pre kritičnog događaja bili u jednom lokalu u Kozarcu, gdje je Muslimović imao koncert. Pevač je ranije tvrdio da je ona tražila da to veče ostane s njom u Banja Luci, dok je Bašić ispričala da je došla kako bi sa njim razgovarala o novcu koji joj duguje.

Muslimović je tokom ranijeg svedočenja tvrdio da se branio od nje, a da je ugriz nastao jer joj je hteo "pomoći".

(MONDO/Mondo.ba)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.