KAO TINEJDŽERI

LEPA BRENA I BOBA PONOVO NAPUSTILI SRBIJU: Osvanule prve fotke, a komentari ne prestaju - pogledajte gde su otišli! FOTO

Autor Katarina Bojović

Pevačica sa suprugom u novoj avanturi.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su prethodne godine su često putovali i uživali u prelepim destinacijama širom sveta, a sada su ponovo spakovali kofere i otišli u Italiju odakle je pevačica podelila i prve fotke.

Brena je podelila niz fotki i nekoliko videa u kojima je pokazala kako se provode, a mnogi su primetili da su, zbog situacije sa korona virusom, ulice gotovo puste.

Ona je podelila i fotografiju sa mužem na kojoj su nasmejani, a mnogi su prokomentarisali da Brena i Boba izgledaju veoma zaljubljeno i da su na fotografiji poput dva tinejdžera.

"Naši posebni momenti nisu vezani za posebne datume. Svaki dan je bitan i važan ako ga vi tako napravite", napisala je pevačica u opisu slike.

Izvor: Instagram/lepabrenaa/printscreen

 "Najlepši par iz bivše Jugoslavije", "Vas dvoje ste posebni, toliko ste mladoliki", "Tako je Breno", "Naša lepotica", bili su neki od komentara.

Pogledajte u kakvoj lepoti uživaju:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Ništa manje nisu uživali ni na letovanju prethodne godine. Živojinovići su tada uživali u Kanu, Monaku, Nici, a kasnije otplovili i do Hrvatske gde su uz prijatelje proveli nekoliko uzbudljivih nedelja. Nakon toga posetili su i Crnu Goru, ali i proveli nekoliko nezaboravnih nedelja u Italiji.

Na plovidbi su im se na neko vreme pridružili Dragana Mirković sa suprugom Tonijem, a u Hrvatskoj su se videli i sa Ninom Badrić.

Pogledajte fotke:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.