Zvezde i tračevi

DABOGDA DAVAO GOLOVE DO BESVESTI: Nada ne prestaje da priča o Zlatanu - "Idem u crkvu Svete Petke da se molim za njega!"

Autor Dragana Tomašević

Folkerka čija se pesma začula na sinoćnjem Sanremu, ne prestaje da hvali fudbalera Zlatana Ibrahimovića

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Nada Topčagić je trenutno apsolutni hit u Srbiji i to zbog Zlatana Ibrahimovića - ponovo!

Već smo videli klip na njegovom Instagramu, a sinoć začuli i taktove pesme "Jutro je" Nade Topčagić, dok je Zlatan Ibrahimović silazio na binu italijanskog festivala Sanremo. Srpska pevačica ga je nahvalila zbog ovoga, a sada poručila i da će se moliti za njega.

"Stvarno sam zatečena, gori region! Takva ličnost da u moru mojih koleginica da baš izabere taktove moje pesme. Zlatan je rastao uz moju pesmu. Ja sam harala Jugoslavijom, imala sam veliku turneju i Švedskoj. Ja sam se srela sa Zlatanovim ocem, Šefik je pričao da mu sin trenira u nekom malom klubu tu i ja pitam mog menadžera da li je to bilo, da li se dobro sećam i on mi kaže: 'Kako nismo!' Rekla sam da ću ići u Svetu Petku u Crkvu da ga služi zdravlje, on je mene vratio u moju mladost i popularnost. Sada se osećam kao kada sam pevala moj početni hit, hit leta tada, bila sam klinka i cela Jugoslavija me jurila", priča Nada i dodala:

"Ja sam tražila šta da obučem, sinoć me to zadesilo. Čestitali su mi na Sanremu, ja se pitam kakav Sanremo. Moliću se da Zlatan uvek bude jak i zdrav. Presrećna sam, da Bog da davao golove do besvesti. Digao si me iz pepela u orbitu", izjavila je Topčagićeva.

Pogledajte:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Nada je danas zapalila Beograd fotkama s dresom Zlatana Ibrahimovića:

(MONDO, Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.