Ima se može se

NOVI DIREKTOR GRANDA ISKEŠIRAO 1.500.000 € ZA VILU I JAHTU: Mili postao komšija Emine Jahović!

Autor Anja Konstantinović

Pevačica mu pomogla.

Izvor: YouTube/ Zvezde Granda/screenshot

Novi direktor "Granda", kompozitor i lideg rupe Miligram, Aleksandar Milić Mili pazario je vilu i jahtu u elitnom delu Turske, a za to zadovljstvo navodno je iskeširao 1.500.000 evra.

Mili trenutno sa porodicom uživa upravo u toj kući koja se nalazi u mondenskom letovalištu Godžek, gde mu je komšinica Emina Jahović, koja mu je pre nekoliko godina i pomogla da pazari ovu vilu.

Kako se navodi luksuzna kuća se nalazi blizu mora, kao i centra grada, skupih restorana, lokala, a Mili je za nju navodno izdvojio 900.000 evra.

On je prošlog leta više od mesec dana proveo u Godžeku, a društvo im je pravila Emina sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom. I pevačica ima luksuznu vilu u tom letovalištu, i to u Milijevom komšiluku, pa su se celo leto družili.

Kako se navodi muzičar je pored nekretnine kupio i manju jahtu koju je usidrio u luci u Godžeku. Za nju je, prema rečima izvora, dao približno 600.000 evra, a koliko uživa u svom plovilu, govori i njegov Instagram, gde često postavlja fotografije dok krstari Egejom.

(MONDO/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi