POGLEDAJTE VIDEO

KARLEUŠU SU ZBOG OVOG SNIMKA RAZAPELI NA MREŽAMA: Izazvala burne reakcije nakon kojih je Vanja diskvalifikovana! (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Evo šta je JK rekla kandidatkinji i izazvala bes.

Izvor: YouTube/ Zvezde Granda/screenshot

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Vanja Knežević diskvalifikovana je zbog ripostovanja objava u kojima su pojedini korisnici društvenih mreža uputili nedolične komentare članici žirija Jeleni Karleuši, saopšila je produkcija ovog takmičenja.

Vanja je ranije navela kako je za njenu diskvalifikaciju kriva Jelena Karleuša i da je "indirektno psihički zlostavljana", nakon čega je se oglasila i Karleuša te poručila:

"Ponosna sam na svaki komentar koji sam ikada dala u 'Zvezdama Granda'. Svaki je bio realan, iz dobre namere, iskren i pogađao istinu tačno u centar. Ono najbitnije - nikada nisam pogrešila u proceni", napisala je JK.

Nakon nastupa Karleuša je kao članica žirija komentarisala nastup takmičarke Vanje, te joj je poručila da je drska, da je umislila da je veliki pevač, da izgleda sa 18 godina kao tetka, nakon čega su usledile burne reakcije na društvenim mrežama, a neke od njih je ripostovala i Vanja na svom Instagarmu, nakon čega je diskvalifikovana.

Pogledajte čime je Karleuša izazvala bes pojedinih korsnika društvenih mreža!

Vanja je ranije poručila i da joj je Karleuša navodno poslala poruku da će biti diskvalifikovana zbog storija, kao i da joj nije odgovorila, jer ju je blokirala. Dodala je i da joj je krivo zbog svega jer se takmiči već dve godine.

Karleuša je takođe ranije podelila i sporne objave Vanje Knežević i dodala da neće objaviti one u kojima Vanja ripostuje poruke u kojima se poziva da se Jelena 'razbije bokserom' .

Izvor: Instagram.com/karleusastar

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.