Imaju sina i ćerku

OVO JE PRVA LEČIĆEVA SUPRUGA: Pisalo se da ga je ostavila zbog mlađeg stjuarta, a sestra je poznate voditeljke (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Ima petoro dece, a poslednju bebu je rodila u petoj deceniji.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Kada je Branislav Lečić oženio tri decenije mlađu Ninu Radulović svi su brujali o tome, svojevremeno je to bila glavna tema.

Ipak, glumcu ovo nije bio prvi brak, a malo ko zna kako izgleda njegova prva supruga Ivana Vujadinović sa kojom je bio oženjen pre lepe voditeljke.

Leka je sa prvom suprugom u braku proveo 13 godina, a dobili su svoje dece, ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, razveli su se 2007. godine i to, zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare.

U jeku njihovog rastanka gradom su kružile priče da je Ivana zamenila Branislava stjuardom i da je to razlog što više nisu zajedno. Ipak, ni Lečić ni njegova bivša nisu hteli da komentarišu te navode.

Glumac je ubrzo nakon razvoda našao novu ljubav, voditeljku Ninu, sa kojom se venčao i dobio sina, ali razveo 2016. godine. I Ivana se ubrzo udala za deceniju i po mlađeg izabranika sa kojim je dobila tri ćerke.

Peto dete rodila je u 44-oj godini, a njena i Lečićeva ćerka Ana je tu vest podelila sa javnošću putem društvenih mreža.

Inače, Ivanina rođena sestra je voditeljka Bojana Vujadinović.

Glumica Danijela Stajnfeld nedavno je u Višem tužilaštvu u Beogradu ispričala da ju je Branislav Lečić silovao 2012. godine, a glumac je ovim povodom pozvan u policiju da da izjavu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.