Zvezde i tračevi

POKUPILI SU ME DVOJICA U MANTILIMA I ODVELI KOD TITA: Suzanu Mančić odvezli na Taru - "Broz je bio bolestan i nervozan"

Autor Anja Konstantinović

Našla se i ispred Slobodana Miloševića.

Izvor: Profimedia

Suzana Mančić govorila je o počecima svoje karijere, te ispričala kako je završila na Tari, gde je pevala Josipu Brozu Titu i dodala da je zapevala i pred Slobodanom Miloševićem.

"Pokupili su me iz amfiteatra, kao na filmu, dvojica sa mantilima i šeširima: 'Suzana Mančić? Pođite sa nama, pevaćete maršalu. Majka je sve spakovala, sve je u kolima. Idemo na Taru'. Pripreme su bile danima, nije se znalo da je Tito bolestan, bio je nervozan, pudlice su bile nervozne. Tu su bile Maja Odžaklijevska, Tamara Pavlović, posle malog koncerta on je odmah otišio, nismo stigli da se fotografišemo. Pevala sam za Tita, Miloševića, i našeg, onog najlepšeg, Tadića", rekla je Suzana.

Mančićka je otkrila da je gledala i seriju "Porodica" koja prati poslednje dane porodice Milošević u Vili Mir pred Slobodanovo hapšenje.

"Jako mi se dopada, to je naša bliska istorija. Sa pomešanim osećanjima smo ga hapsili, ispratili, kakva je to agonija bila u njegovoj porodici, meni je to interesantno da vidim, jako je dobro upakovano", dodala je ona u emisiji "Puls Srbije".

suzana mančić
Izvor: Kurir Tv/Printscreen

Suzana je otkrila i da uskoro ide u penziju, ali i da je napisala dve knjige.

"Trebalo bi u penziju ove godine. Napisala sam dve knjige, nije to neka književnost, ali su lepe i pismene. Pisala sam ih u vreme kada sam bila bez posla, kada sam imala puno slobodnog vremena. Ja nisam pisac koji piše svaki dan, treba mi izolacija, inspiracija. Da me niko ne pita ništa, tako sam napisala i ove dve", ispričala je Suzana Mančić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.