UŽIVALE!

ISPLIVALE FOTKE SA HARISOVE TAJNE ŽURKE: Ceca i Jovana Joksimović zablistale na slavlju u vili od 2.000.000 evra!

Autor Katarina Bojović

Provodili se do kasno.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Instagram/Printscreen/cecaraznatovic

Haris Džinović i njegova supruga, modna kreatorka Melina Džinović, uselili su se sa ostatkom porodice pre nekoliko dana u raskošnu vilu u Beogradu, koju su gradili i opremali nekoliko godina i za koju su izdvojili čak 2 miliona evra.

Bračni par je odlučio da predstavi svojim bliskim prijateljima svoj novi, luksuzni dom, i to uz večeru povodom Bajrama, koja je kasnije prerasla u žurku na kojoj je zapevao i Haris.

Bračni par Džinović uživao je u najužem krugu ljudi, a na Instagramu je osvanula i fotka sa slavlja na kojoj su Jovana Joksimović i Svetlana Ceca Ražnatović.

Izvor: Instagram/cecaraznatovic/printscreen

S obzirom na to da nisu želeli da prave veliko slavlje zbog pandemije, na proslavu su pozvani samo odabrani, dok je za ostale ovo okupljanje pod velom tajnosti.

Haris i Melina će navodno širem krugu ljudi svakako pokazati svoj novi dom kada se situacija sa koronom smiri.

Ispred kuće više nema bagera, gomile peska, mešalica i ostalog građevinskog materijala. Radnici su ubzrano radili na unošenju cvetnih aranžmana, keteringa i detalja koji će oplemeniti enterijer. Nekoliko garaža u kojima bi trebalo da budu parkirani automobili kreatorke i pevača poslužile su za ostavu najpotrebnijih detalja za večerašnji prijem.

Pogledajte vilu do 2 miliona evra: