UH!

ISPLIVALA NAJPROVOKATIVNIJA FOTKA JELENE KARLEUŠE: Podigla majicu, pokazala GOLE GRUDI, a onda je SPUSTILA I PANTALONE!

Autor Katarina Bojović

Pevačica u zavodljivom izdanju.

Izvor: Instagram/karleusastar

Nakon što je objavila fotku skupocenih poklona koje je zafrljačila u kontejner i time potpuno zbunila sve, Jelena Karleuša je rešila da osveži svoj Instagram, te obraduje pratioce još jednom zavodljivom fotografijom.

Pevačica je još jednim vrelim i golišavim izdanjem uspela da u potpunosti raspameti sve svoje obožavatelje koji nisu mogli da skinu pogled sa njenih silikona.

Jelena je postavila telefon ispred sebe, te podigla majicu iz koje su ispale njene gole grudi, a potom i spustila pantalone malčice ispod kuka.

Na sebi je nosila i pojas kojim u poslednje vreme oblikuje svoj struk, a Karleušini pratioci su bili oduševljeni prizorom.

Jelena Karleuša
Izvor: Instagram/karleusastar/prinstcreen

Podsećamo, Jelena je nedavno otkrila da je njen sadašnji suprug Duško Tošić u mladosti bio opsednut njom, te da je svuda po sobi držao njene postere.

"Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča", otkrila je Karleuša svojevremeno.

Pogledajte ih zajedno: