UŽIVAJU

SMUVAO ĆERKINU CIMERKU, PA ODREŠIO KESU: Taki kupio devojci poklon od NEKOLIKO HILJADA €?! Nećete verovati o čemu je reč

Autor Katarina Bojović

Ne štedi na novu izabranicu.

Izvor: Instagram/takitadza/screenshot

Aktuelna učesnica zadruge Maja Marinković već neko vreme u žiži je javnosti zbog haotične veze sa Markom Janjuševićem Janjušem, zbog koje njenom ocu Radomiru Marinkoviću Takiju nije dobro. Međutim nedavno je u medije dospeo i Taki i to zbog navodne veze sa Majinom bivšom cimerkom i bivšom učesnicom Zadruge Natašom Moskvom.

Njihove prve zajedničke fotke pokrenule su lavinu spekulacija o njihovoj romansi, a domaći mediji sada prenose i da Marinković ne štedi na svoju novu devojku, te ju je nedavno navodno darovao i skupocenim automobilom.

Taki se nije oglašavao na temu pomenute romanse, a izvori za medije tvrde da novopečeni par uživa u bliskosti i ljubavi koju navodno neguju.

"Taki je sa Moskvom razvio vrlo blizak odnos. Ona je i Majina drugarica, pa često pričaju i o njoj. Prijaju jedno drugom, iako ne žele da otkrivaju previše o svom odnosu. U stalnom su kontaktu, razmenjuju glasovne poruke, fotografije, snimke... Takiju je Nataša veoma draga i rešio je da je iznenadi. Kupio je čak i automobil za nju. Uvek je bio široke ruke", otkriva izvor.

Kako je Moskva reagovala na Takijevo iznenađenje i šta će mu na sve reći ćerka Maja, ostaje da vidimo.

Podsećamo, Nataša Moskva je dospela u žižu javnosti nakon što je njen porno snimak objavljen na Interenetu, a potom i po učešću u Zadruzi, gde je imala vezu s Đeksonom.

Nataša Moskva
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

 (MONDO/ Pink.rs)

Tagovi