Zvezde i tračevi

ZGODNI ITALIJAN OTKRIO KAKVE GRUDI VOLI KOD DEVOJAKA: Šokiraće vas i sa koliko godina je IZGUBIO NEVINOST!

Autor Anja Konstantinović

Pobednik Evrovizije odgovorao na intimna pitanja.

Izvor: Profimedia

Frontmen grupe Maneskin, koja je pobedila na 65. Pesmi Evrovizije, Damijano Dejvi oduševio je mnoge devojke širom sveta, kao i našu članicu grupe Hurricane, Sanju Vučić, koja je odmah istakla da će upravo oni odneti pobedu.

Njegovom šarmu je malo koja devojka odolela, bar ako je sudeći po komentarima na društvenim mrežama, a kasnije je na žalost većine devojaka otkriveno da ovaj zavodnik ima devojku influenserku Đorđu Soleri, sa kojom je u ljubavi već 4 godine.

Damijano je jednom prilikom odgovorio na pitanje koje sada zanima mnoge devojke - Kakve devojke voli!

"Svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja", izjavio je on svojevremeno.

On je otkrio i da voli starije devojke, te je tako i Đorđina starija od njega 3 godine, a progovorio je i o svom prvom s*ksualnom iskustvu.

Istakao je da je nevinost izgubio kada je imao 13, 14 godina i to sa devojkom koja je bila naravno starija od njega.

Damijano Dejvi našao se u centru skandala i nakon finalne večeri Evrovizije, kada se na mrežama pojavio snimak na kom navodno "šmrče kokain" tokom glasanja. On je demnatovao ove navode, a kasnije je uradio i test na drogu koji je bio negativan.

Zgodni Italijan otkrio kada je i sa kim IZGUBIO NEVINOST: Priznao i kakve devojke voli

Ovaj momak zaludeo je žene širom sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt