TORTA OD 5 SPRATOVA I SPEKTAKULARNI VATROMET: Mladenci đuskali s decom, u restoranu puca od glamura! (VIDEO)

Fudbaler Aleksandar Mitrović i njegova izabranica Kristina Janjić upriličili su raskošno slavlje nakon crkvenog venčanja.

instagram/screenshot/lanatrisic/kostovjelena

Fudbaler Aleksandar Mitrović danas je sklopio brak s dugogodišnjom izabranicom Kristinom Janjić i u crkvi, a svadbeno slavlje je nakon ceremonije upriličeno u poznatom beogradskom restoranu. 

Nakon prvog plesa mladenaca po dolasku u restoran, a potom i bacanja bidermajera, nešto posle 21 čas stigla je i impozantna mladenačka torta od pet spratova. 

Mladence i goste tokom večeri zabavljaju pevačice Jelena Kostov i Aleksandra Bursać, a Jelena je na Instagramu objavila i delić atomsfere iz restorana. 

Mlada i mladoženja su svadbenu tortu dočekali s decom u naručju, a ispred restorana upriličen je jedinstveni vatromet. 

Pogledajte prizor i tortu na snimku:

Venčanje, a kasnije i slavlje okupilo je brojna imena iz sveta fudbala, među kojima i reprezentativce i fudbalere Partizana, ali i one sa kojima Mitrović nije igrao u istom timu.

Neki od gostiju su Adem Ljajić, Nemanja Radonjić, Filip Đuričić, Saša Lukić i Marko Grujić, kao i legende Partizana, Saša Ilić i Savo Milošević, ali i bivši reprezentativac Vladimir Stojković koji je stigao sa atraktivnom suprugom Valentinom.

Prvi ples mladenaca:

Podsetićemo i na to da su Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić pre dva dana obavili građansko venčanje, a danas, 29. maja, zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav i pred Bogom.

Par već ima dvoje dece, a u vezi su bili nekoliko godina.

Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije na venčanje je stigao u belom oldtajmeru, a evo i svih slika sa njegovog i Kristininog važnog dana: