Zvezde i tračevi

NIKAD NISU ZAJEDNO, KAO DA VODE ODVOJENE ŽIVOTE: Komšije razvezale jezik o Džinovićima - "Poludeli smo od njih!"

Autor Katarina Bojović

Komšije o Harisu i Melini Džinović.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Haris Džinović i njegova supruga, modna kreatorka Melina Džinović, uselili su se sa ostatkom porodice pre nekoliko dana u raskošnu vilu od 930 kvadrata u Beogradu, koju su gradili i opremali nekoliko godina i za koju su izdvojili čak 2 miliona evra.

Bračni par je predstavio prijateljima svoj novi, luksuzni dom, i to uz večeru povodom Bajrama, koja je kasnije prerasla u žurku s koje je klipove objavljivala i Ceca Ražnatović.

Papraco ekipa koja je obišla luksuznu vilu otkrila je da Haris, po svemu sudeći, najviše voli da se brčka u džakuziju na prostranoj terasi, koji, prema saznanjima, košta čak 7.000 evra. Iako imaju ogroman bazen, pevač izgleda više uživa u ovoj varijanti, a prema daljim navodima na njihovom domu potrebno je dodati je još nekoliko detalja kako bi ona bila baš onakva kako su je zamislili.

Tog dana je Melina ispred vile pristigla u svom skupocenom džipu, a ispred ju je ispred sačekala kućna pomoćnica, s kojom je zajedno iz gepeka iznela nekoliko teških kesa i haljina svog modnog brenda i na brzinu odnela u kuću.

Posle nekih sat vremena pojavio se i Haris u sportskom izdanju i sa nezaobilaznim kačketom na glavi. On je došao u mnogo skromnijem automobilu od svoje lepe supruge. S njim je u društvu bila i jedna žena, koja mu je pomogla oko stvari koje su uneli u njegov novi dom.

Jedan od prvih pevačevih komšija bio je raspoložen za razgovor, te je sa ekipom podelio utiske o slavnom paru istilčući da su ih radovi "mnogo nervirali".

"Mnogo su nas nervirali ti radovi na njegovoj kući, stalno je nešto rušio i menjao, nikad nije bio zadovoljan. Od majstora i buke smo poludeli, ovde je veoma miran kraj. Stalno je obilazio radove, menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili. Sad je već sve u redu, ostalo je još nekoliko sitnica, kao što vidite i sami. Inače su fini ljudi. Viđam ih svakodnevno, ali nikad zajedno. Kao da vode potpuno odvojene živote", otkrio je komšija Džinovića.

Haris i Melina Džinović
Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

 (MONDO/ Kurir)