Zvezde i tračevi

SONJA NASRNULA NA LUKASOVU LJUBAVNICU?! Priča se da ih je uhvatila U AKCIJI - Božana pobegla glavom bez obzira?

Autor Katarina Bojović

Domaći mediji pišu da je Sonja Vuksanović uhvatila Acu Lukasa usred akcije sa Božanom Vujinović.

Izvor: Instagram/sf__fashion__style/bozanstvena___/Kurir tv/Printscreen

Sonja Vuksanović nedavno se našla u centru skandala kada je njen bivši suprug Aca Lukas objavio autobiografsku knjigu pod nazivom "Ovo sam ja" u kojoj je do detalja opisao njihov odnos, ali i svađe u kojima mu je ona navodno govorila da je vara sa "kepecom iz takmičenja Zvezde Granda".

O njihovom odnosu danima bruje svi domaći mediji, a nakon što se Sonja ovim povodom oglasila, u javnost je isplivala priča i da je jednom prilikom uhvatila Lukasa u krevetu sa njegovom tadašnjom devojkom Božanom Vujinović, te pobesnela i navodno fizički nasrnula na nju, preneo je "Kurir".

Sonja je, prema daljim navodima, tada dobila napad ljubomore i histerije kada je nenajavljeno došla u pevačev stan na Voždovcu i tamo ih uhvatila zajedno.

Ona je, prema daljoj priči izvora, počela da histeriše i vređa Božanu nazivajući je "ološem i k**vom". Zgrada se tresla od njene vike, naizmenično je vređala bivšeg muža i njegovu novu devojku, a onda je bacila tašnu i navodno skočila da bije Božanu.

Aca je reagovao brzo i u sekundi se isprečio između bivše žene i starlete.

Folker, kako se dalje navodi, nikako nije mogao da obuzda bivšu suprugu, koja je potom uzela svoje stvari i besno napustila stan.

Kako kaže sagovornik koji je upućen u ovaj skandal, Sonja je tada navodno izbušila sve četiri gume na Acinom automobilu. S druge strane, Božana je bila izbezumljena ovim postupkom suparnice, pa je i sama ubrzo napustila ljubavno gnezdo.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović
Izvor: ATA Images /Antonio Ahel, Instagram/sf__fashion__style

Podsećamo, Božana Vujinović dobro je poznata javnosti, pre svega zbog romanse sa Acom Lukasom, te spajanjem sa Nejmarom, ali i priči da se njen otac Božo Vujinović ubio kada je navodno saznao da mu je ćerka prostitutka, preneo je tada "Kurir".

Kada je o Lukasu reč, par je bio otvorenoj ljubavi, a u medijima su svojevremeno osvanule i njihove zajedničke fotke. Ipak, romansa sa pevačem nije dugo potrajala.

Ovako Božana izgleda:

 (MONDO/ Kurir)

Tagovi