Zvezde i tračevi

GOLA LUBENIČARKA SNIMILA VRUĆI VIDEO U BEOGRADSKOM PARKU: Pokazala gole grudi na klupici i rekla - "Pipni, ne boj se"

Autor Dragana Tomašević

Pored skandaloznog videa s Kalemegdana, ponovo se glada Lili Milf tokom "vaćarenja" u parkiću

Izvor: Pornhub/screenshot/YouTube/AmiG show

Tanja Obradović (37), poznatija kao Lili Milf, zvezda sajtova za odrasle koja je zapalila Srbiju klipom u kom gola nasred Pančevačkog puta izlazi iz kola i kupuje lubenicu, ponovo je u centru pažnje zbog starog klipa na sajtu za odrasle.

Klip koji se svakodnevno gleda i broji preko 150.000 pregleda nastao je u jednom parku u Beogradu, i počinje kada Lili izlazi iz kola obučena u trakasti triko iz kojeg ispadaju i grudi i zadnjica, i govori da će odraditi izazov da neko pristane da je pipne za grudi.

Pre nego što je našla muškarca koji će pristati da je dodiruje u parkiću obukla je mantil i rekla da joj je malo neprijatno jer "ima puno ljudi", ali je ubrzo našla momka koji je tražio da se slika s njom.

Lili je oduševljeno pristala, pitala ga za godine - ima 19 i studira u Americi - a onda sela na klupicu i popričala sa njim.

"Imaš 30 sekundi da me pipneš gde hoćeš, poljubiš u obraz... ", rekla mu je Lili, a on je izabrao poljubac. Kasnije ga je Lili uhvatila za ruku i stavila je na svoje grudi - "ne boj se", jer mu je bilo neprijatno pred kamerama, a na kraju ga častila i toplesom!

 Pogledajte najskandaloznije slike s Lilinog naloga na sajtu za odrasle - svi su nastali na javnim mestima u Beogradu:

Tagovi