NOVA LJUBAV?!

DARKO LAZIĆ IMA NOVU DEVOJKU?! Priča se da je smuvao Zvezdu Granda - svi kažu da je PRESLIKANA Marina! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Darko Lazić je, prema pisanjima medija, ponovo u vezi.

Izvor: INSTAGRAM/printscreen/darkolazicofficial/barbara.bobak

Darko Lazić nedeljama je na meti interesovanja svih medija zbog raskida sa verenicom Marinom Gagić, sa kojom je, kako je naveo, ostao u dobrim odnosima, ali rekao i da "nije ni prva, a ni poslednja", što je prema saznanjima "Kurira" sada i potvrdio.

Pevač je samo četiri meseca nakon raskida veridbe našao novu devojku i to pevačicu koja se svojevremeno bila deo takmičenja "Zvezde Granda", navodi pomenuti list.

Reč je navodno o Barbari Bobak (22), a kako izvor blizak Laziću tvrdi, ona i pevač se poznaju duži period - nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore.

"Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali ju je Darko tek nakon raskida sa Marinom pozvao da se vide, što je ona prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi", navodi se.

Mnogi komentarišu i da Barbara mnogo liči na Darkovu bivšu verenicu Marinu Gagić, a pevač se povodom navoda da je uplovio novu romansu još uvek nije oglašavao.

Ovako izgleda Barbara: