Zvezde i tračevi

TO ŠTO NE POKAZUJEM MUŽA JE TAJNA USPEŠNOG BRAKA: Jelena progovorila o suprugu policajcu s kojim je u braku 5 godina!

Autor Branka Bajić

Pevačica i njen suprug imaju dogovor i odlično im ide.

Jelena Kostov
Izvor: TV Pink / screenshot

Pevačica Jelena Kostov, kojoj je prošla godina bila turbulentna, u braku je već pet godina, a supruga ne eksponira u javnosti, pa se često polemiše o tome zbog čega je tako. 

Jelena je sada otkrila da je to stvar njihovog dogovora, budući da joj je suprug policajac, ali i da je to tajna uspešnog braka.

"Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljuje u medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav", ispričala je pevačica u emisiji "Magazin In".

"On je zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: 'Moj je medijsko neeksponiranje', jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola", iskrena je bila Jelena. 

"Mi taj odnos, koji je divan, gajimo godinama i stvarno sam rekla da ću ostati dosledna tome i nikad se javno neće eskponirati i time mi je pokazao svoju veliku ljubav", dodala je pevačica. 

Tagovi