"NE TREBA TI TO"

PRŠTE PROZIVKE - IZGLEDAŠ JEFTINO I PROSTO, NIŽE NE MOŽE: Slavica Ćukteraš objavila sliku izgorele guze i zažalila! FOTO

Autor Branka Bajić

Slavicu Ćukteraš isprozivali zbog slike na kojoj pokazuje golu guzu - izgorelu.

Izvor: Instagram/cukterasslavica/screenshot

Pevačica Slavica Ćukteraš, koja je poslednjih meseci na društvenim mrežama slobodnija nego inače, uživa na odmoru u Hrvatskoj, a fanvima je želela da pokaže kako joj ovog leta ni zaštitni faktor ne pomaže, jer je izgorela.

Slavica je objavila sliku na kojoj se vidi da su joj izgorele butine i guza u tanga kupaćem, ali je zbog objave dobila gomilu negativnih komentara u kojima joj poručuju da je "spala na niske grane".

Zamerili su joj što je "i ona počela da se skida kao njene koleginice", i što nije pokazala izgorela ramena, već pozadinu. 

"Tuga...ako skidanjem misliš da skupiš poene...žalosno", "Bože sačuvaj šta sve nećeš videti, odvratno", "I ti si majka, plus nemaš više 20 godina da se glupiraš, strašno i fuj", "Daj, Slavice, niže ne može", "Mogla si gola da se skineš", "Sredi pete, fuj su"...samo su neki od komentara upućenih Slavici.

"Malo crvena, pa cu postati crna, i onda da se oljuštim kao zmijica", napisala je pevačica uz jednu od prethodnih slika. 

Tagovi