OVOLIKO NAPLAĆUJU NASTUPE

ZA SAT I PO UZMU DO 15.000 EVRA! Otkriven cenovnik nastupa domaćih pevača - od sume će vam se ZAVRTETI!

Autor Katarina Bojović

Otkriveno koliko po nastupu zarade Teodora Džehverović, Aco Pejović, Saša Matić i Džala Brat i Buba Koreli.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Kurir TV/ screenshot/ATA Images /Antonio Ahel

Nakon popuštanja epidemioloških mera i otvaranja klubova i splavova, letnja sezona nastupa i provoda ja zvanično otpočela, a domaći pevači konačno su se vratili svojoj publici, ali i osnovnim prihodima.

Mnogi pevači su brzo popunili letnji raspored, a sada je otkriveno i da neki od njih za samo sat i po vremena zarade i od 10.000 do 15.000 evra!

Prvi na listi, ujedno i najskuplji su Buba Koreli i Džala Brat koji za dva bloka od po 45 minuta zarade 15.000 evra, piše portal "Republika".

 Cena Ace Pejovića navodno je sa 10.000 evra skočila na 12.000 evra. Čak ni te 2.000 evra više vlasnicima klubova ne smetaju jer im je svima u interesu da im baš on peva budući da na njegovim nastupima nikada nije prazno.

Aco Pejović
Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Saša Matić je pevač za svaku vrstu koncerata i proslava. Iako se cena obično koriguje, on uzima 10.000 evra po nastupu, mada s druge strane zavisi sve od toga u kom gradu peva, da li je klub ili proslava, radni dan ili vikend.

Saša Matić
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Teodora Džehverović važi za jednu od najangažovanijih domaćih pevačica, a cena njenog nastupa kreće se između 9.000 i 10.000 evra.

Pogledajte jedan od Teodorinih nastupa: