Zvezde i tračevi

PRIMALA SAM JAKE INJEKCIJE DANIMA! Ceca o svom zdravstvenom stanju i pričama da je RASKINULA SA BOGDANOM!

Autor Anja Konstantinović

Svetlana Cece Ražnatović već 5 godina nije izdala album, što joj uopšte ne smeta da održi spektakularne koncerte za koje se uvek traži karta više.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca je nedavno održala svoj prvi koncert u Ljuboviji nakon pauze od više od godinu dana zbog korona virusa, a zatim je i tradicionalno otvorila sezonu u Crnoj Gori u jednom poznatom klubu.

Nakon koncerta u Ljuboviji na kom je pevala po pljusku, Ceca je otkrila da se razbolela, a sada se osvrnula se na svoje zdravstveno stanje i iskreno odgovorila na pitanja o emotivnom životu.

"Problem je bio taj što je bina udaljena od smeštaja gde sam se spremala oko dvadeset minuta vožnje, te se tako na meni osušila mokra odeća i tako sam se razbolela. Danima sam primala jake injekcije, te infuzije i inhalacije. Ali kao što vidite, uspela sam da se oporavim", poručila je Ceca i otkrila u čemu je tajna njenog odnosa sa publikom:

"Karijera koja traje preko 30 godina i veliki broj hitova, valjda je to jasno. Često znam da se našalim i kažem da više ne moram ništa da snimim i da imam dovoljno pesama koje mogu da pevam do kraja života. Volela bih da Marina bude dobro i da naš rad na novim pesmama privedemo kraju".

Ceca je istakla i da je vezana za unuka Željka, kao i da mu je ona drugarica.

"Ja sam mu drugarica. Mi se sjajno zabavljamo i družimo. Veljko i Bogdana mi stalno šalju snimke kada nisam s njim. Juče ujutru sam posle koncerta sa Veljkom i Željkom preko video-poziva pričala kako je bilo na koncertu", ispričala je ona.

Ceca je prokomentarisla i medijske natpise da su ona i Bogdan Srejović raskinuli.

"To su gluposti. Ako nemam dečka, onda me spajaju s muškarcima, kada imam dečka, onda sam raskinula. Da se razumemo, sve je u najboljem redu", pojasnila je Ceca i istakla da jedna veča da se svet vrati u normalu i pozvala sve da se vakcinišu:

"Iskreno bih volela da se vratimo u normalu i da konačno svet počne da funkcioniše kao pre. Poenta je jasna, potrebno je da se svi vakcinišemo da bismo opet počeli normalno da živimo".

(MONDO/Alo)