Zvezde i tračevi

JANJUŠU NA FOTKI SVI ZAVIDE - ZAGRLJAJ SA BOGDANOM I DANGOM! Grli srpske košarkaše, komentari pljušte - "Promašio zanat"

Autor Branka Bajić

Janjuš ovaj put u vrlo odabranom društvu!

Izvor: ATA Images/Atonio Ahtel

Marko Janjušević Janjuš je posle izlaska iz Zadruge veoma aktivan na društvenim mrežama, a njegova fotka, koja ovog puta nema veze sa rijalitijem privukla je ogromnu pažnju.

Sada će se o njemu pričati ne zbog bivše, sadašnje ili buduće devojke, već zbog toga što se slikao u društvu srpskih košarkaških asova, zbog čega je i sam bio oduševljen.

Janjuš, inače bivši košarkaš nekoliko srpskih klubova, pozirao je sa NBA asom Bogdanom Bogdanovićem i košarkašem Partizana Nemanjom Dangubićem, na čemu su mu mnogi pozavideli, pa su se odmah nanizali komentari pratilaca.

Iako smo Janjuša u poslednje vreme navikli da viđamo u rijalitiju, nećemo zaboraviti da je on ipak bivši košarkaš, pa su mu neki poručili i da je "promašio zanat". 

"Uklapaš se na mestu centra, šteta što si promašio zanat", "Drim tim", "Bravo, kralju, samo napred", "Tri junaka"...samo su neki od komentara na Instagramu.

Evo i fotke o kojoj se priča:

Janjuš s Bogdanom Bogdanovićem i Nemanjom Dangubićem
Izvor: Instagram/mali_janjus

Tagovi