Zvezde i tračevi

"JA SAM JEDINI CRNOGORAC KOJI SE NIJE SNAŠAO U BEOGRADU": Pevač o kojem je brujala Srbija - "Nisam se uzvezdio"

Autor Dragana Tomašević

Pevač Isak Šabanović se vraća u Srbiju od septembra - traži stan u Beogradu

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Pevač Isak Šabanović obeležio je ovogodišnju sezonu muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Iako nije odneo pobedu, o Isaku je brujala cela Srbija, a on sada otkriva da uspeh nije došao preko noći, ali i da će se uskoro preseliti u Beograd.

"Ovo sam čitav život i želeo, sav moj trud se isplatio. Kažu da sam zvezda preko noći, ali ja sam 10 godina radio za ovo. Ima svega, ranije mi je malo bilo čudno, teško sam se navikao. Život mi se promenio iz korena, sada imam više mogućnosti, mnoge poznate ličnosti sam jako dobro upoznao, a ranije su mi bili dostupni samo na TV",rekao je Šabanović i nastavio:

"Ponekad zna da dosta zasmeta ono kada svi ljudi gledaju u mene bez ikakvog razloga. Za sada mi je super, drago mi je što se nisam što se kaže “uzvezdio“, barem mi tako prijatelji kažu", rekao je Isak i dodao da će uskoro početi da traži stan u prestonici.

"Trenutno sam u Bijelom Polju uživam i odmaram sa porodicom. Istina je da sam jedini Crnogorac koji se nije snašao u Beogradu, ali od septembra tražim stan i moraću se nekako navići na tu brzinu koju nosi taj grad sa sobom".

Pogledajte Isakov dom:

(MONDO, Blic)

Tagovi