Zvezde i tračevi

HAOS U VILI U SURČINU - Goca Božinovska NAPALA sina i snajku?! "Briga me šta Bojana kaže, mora da se zna red"

Autor Anja Konstantinović

Tek što je stigao unuk, a već je navodno usledila prva svađa.

Izvor: Instagram/miresijan/Kurir Tv/Printscreen

Mirko Šijan nedavno je izveo verenicu Bojanu Rodić i sina Zorana iz porodilišta, te su svi zajedno stigli u vili Goce Božinovske u Srčinu gde će i živeti.

Nakon velikog slavlja povodom rođenja malog Šijana, navodno je usledila prva svađa između Goce, Mirka i Bojane i to oko svadbe.

Kako mediji navode, Bojana i Mirko su rešili da naprave svadbu za oko 50 najbližih članova porodice i prijatelja, što je Gocu navodno razbesnelo.

"Goca je poludela kad je čula snajku da priča o maloj svadbi, pao joj je mrak na oči pa je i njoj i Mirku podviknula: 'Ima da se čuje kad Božinovska bude ženila sina! Minimum 300 ljudi zovemo. Pa ja sam dužna ljudima dobro veseljee, znate li na koliko sam slavlja išla! Ne dolazi u obzirr mala svadba, to više da nisam čula, pa se vi ljutite koliko god hoćete. Briga me šta kaže Bojana, mora da se zna neki red'", rekao je izvor za "Skandal".

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Mirko i Bojana sa svojim sinom žive u njegovom porodičnom domu u Surčinu i dok je za Šijanovu mamu Gocu predviđeno prizemlje, novopečeni roditelji će stanovati na spratu, koji su uredili po svojoj meri neposredno pred dolazak njihovog sina Zorana na svet.

Pogledajte kako izgleda njihova vila u Surčinu!