Zvezde i tračevi

MLATE VELIKU LOVU! Otkriveno koliko zarađuju članovi žirija ZG! Karleušin honorar je OGROMAN, a evo ko uzima najmanje

Autor Anja Konstantinović

Od nove sezone stižu i povišice.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/ATA images/Antonio Ahel

Uskoro počinje snimanje nove sezone popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a jedna od tema o kojoj svi pričaju jeste kolike honorare dobijaju članovi žirija.

Iako se njihove zarade čuvaju u tajnosti, sada su procurele informacije kolike su honorare članovi žirija imali do sada i koliku povišicu su navodno dobili od ove sezone.

Kako "Kurir" saznaje" Đorđe David je sa 1.000 evra, koliko je imao, podigao sebi cenu na 3.000, dok je Dragan Stojković Bosanac dogovorio 500 evra više, pa sa 1.500 sada ima 2000 evra.

Izvor: YouTube/Zvezde Granda/screenshot

Viki Miljković i Ana Bekuta su sa 2.000, podigle sebi cenu na 2.500, dok je Marija Šerifović sa 3.500 otišla na 4.500 evra.

viki miljković Zvezde Granda
Izvor: YouTube/Zvezde Granda/screenshot

Najveću sumu uzima "mala od skandala", Jelena Karleuša koja dobija 6.000 evra po emisiji.S obzirom na to da u sezoni ima 40 emisija Zvezda Granda, dolazi se do podatka da Karleuša samo od ovoga godišnje zaradi oko 240.000 evra!

Sledi Marija Šerifović sa 180.000, David sa 120.000, potom Bekuta i Viki sa 100.000, Bosanac sa 80.000.

"Grand" produkcija je do pre nekoliko godina članovima žirija pokrivala samo troškove snimanja, a onda su odredili honorare za svakog pojedinca. Tu se ne ubrajaju Aleksandar Milić Mili kao direktor produkcije i Snežana Đurišić, koja je u "Grandu" zaposlena kao muzički urednik i ona ima mesečna primanja oko 3.000 evra.

Izvor: YouTube/Zvezde Granda

Doskorašnje honorare "propisao" je Saša Popović dok je bio na čelu "Granda". On i nekadašnja vlasnica Lepa Brena prodali su "Grand" produkciju, za neverovatnih 30 miliona evra. Medutim, iako je prodao produkciju Saša nije napustio svoje radno mesto, već se i dalje ostati u Zvezdama Granda. On je i dalje glavni u ovom takmičenju kao kreativni direktor, za šta dobija mesecnu platu od 25.000 evra.

Izvor: Profimedia

Niko iz "Grand" produkcije se još nije oglašavao nakon ovih informacija koje su dospele u javnost.

Tagovi