Zvezde i tračevi

SKANDAL U MARKETU! Bahati učesnik Parova napravio HAOS u prodavnici - Opet razbesneo Srbiju (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Snimkom se pohvalio na mrežama.

Izvor: Tiktok/ludibratt/screenshot

Nakon što je maltretirao radnika Gradske čistoće, te napravio skandal u Zoološkom vrtu u Beogradu, tiktoker i bivši učesnik "Parova" Zoran Jovanović ponovo je razbesneo javnost svojim bahatim ponašanjem i izazvao lavinu negativnih komentara.

Kako je sebe nazvao "Ludi brat", nakon lomljenja kreveta po salonima nameštaja, uznemiravanja građana na ulici odlučio je da se bahati u marketu, sve zarad pregleda i lajkova na društvenim mrežama.

Jovanović je ovaj put rešio da sruši ogromnu gomilu od toalet papira, koji su bili poređani u prodajnom delu jednog marketa u Beogradu. Sa osmehom na licu, on se zaleteo i zatim se samo bacio na hrpu papira, koji se nakon toga rasuo po podu marketa.

Snima je osvanuo na mrežam, a ljudi su poručili da im je dosta više bahatosti ovog mladića.

Prethodni put, Jovanović je "zablistao" u zoološkom vrtu, kada je ušao u deo gde su smeštene žirafe, sa namerom, kako je rekao, "da se popne na nju".

Bizarnu ideju prekinuo je čuvar Beo zoo vrta, koji je nakon što je primetio Jovanovića, povikao da se skloni odatle. Video je ipak završio na Jovanovićevom nalogu i to pod nazivom: "Da uđem kod lava u kavez u sledećem videu?"