ŽIVI BAJKU

BILA JE NAJLEPŠA VODITELJKA, A UDAJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT! Branka Nevistić je danas jedna od najbogatijih Srpkinja!

Autor Branka Bajić

Nekadašnjoj voditeljki Branki Nevistić je udaja za bogatog biznismena promenila život iz korena.

Izvor: Instagram/corallo_verde

Voditeljke Branke Nevistić se sigurno svi dobro sećate, jer je važila za jedno od najlepših TV lica. Danas ima 52 godine i živi život iz bajke, a iz javnog života se odavno povukla. 

U vreme svoje televizijske karijere, Branka je bila udata za Momčila Lavrnića, s kojim je dobila sina Luku. Kada je ljubavi došao kraj, Momčilo se ubrzo nakon razvoda oženio Anom Stanić, a Branka je nastavila da gradi svoju karijeru.

Od 2012. godine, kada se udala za bogatog biznismena Branislava Grujića, čije prezime i nosi, živi život poput slavnih svetskih zvezda i u drugom braku pronašla je svu sreću.

Na društvenim mrežama je veoma aktivna, pa neretko objavljuje fotografije s luksuznih destinacija, ali i iz svog raskošnog doma. Viđali smo je i u najelegantnijim izdanjima, ali i kako čisti sneg u dvorištu.

Svadba je bila glamurozna, organizovana na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini, i to je bio početak njihove bajke. 

"Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše", izjavila je voditeljka nakon venčanja.

Luksuzna putovanja, raskošni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih Srpkinja, danas krase život nekadašnje televizijske zvezde rođene u Tomislavgradu u Bosni i Hercegovini.

Branka se i dalje druži s nekadašnjom koleginicm Jovanom Joksimović, ali i brojnim ličnostima iz domaćeg džet seta, među kojima je i Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, ali i Novak Đoković i njegova porodica.

Nakon godinu dana zabavljanja s Branislavom Grujićem, Branka je u intervjuu otvoreno govorila o njihovoj ljubavi i planovima za budućnost.

"Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim", rekla je tom prilikom za Story.

Na pitanje da li priželjkuje dete s Branislavom, Branka je tada rekla:

"Jedino što priželjkujem jeste to da maksimalno uživam u životu i vremenu provedenom sa porodicom. U našem odnosu i zajedničkom životu on je zaista pravi muškarac".

Želje su joj se i ostvarile. 

Tagovi