Zvezde i tračevi

BALAVAC, LUPETA GLUPOSTI! Aca Lukas oštro o Sadiku Hasanoviću - "Nebitan lik koji ne zna šta priča!"

Autor Katarina Bojović

Aca Lukas komentarisao skandalozne postupke Sadika Hasanovića.

Izvor: Espreso/Emilija Jovanović/YouTube/Printscreen/Zvezde Granda

Finalista muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Sadik Hasanović, danima se nalazi u žiži skandala zbog svojih skandaloznih izjava i postupaka zbog kojih mu je zabranjen ulazak u Srbiju.

Nakon što mu je 2. avgusta, zbog snimka u kom peva o klasnju Srba, zabranjeno da uđe u našu državu, pevač je izjavom da "Novi Pazar nije Srbija" izazvao burne reakcije javnosti, a nedavno je objavio i komentare podrške svojih fanova u kojima se vređala Srbija, ali i Svetlana Ceca Ražnatović.

Svoj komentar o ovoj situaciji dale su brojne javne ličnosti, a sada je svoje mišljenje izneo i Aca Lukas:

"Smešno mi je da komentarišem izjave potpuno marginalnih i nebitnih likova, zovite me da komentarišem kada neko ozbiljan nešto kaže, a ne da komentarišem izjave balavaca koji ne znaju šta pričaju i lupetaju gluposti, kako sa one, tako i sa ove strane", istakao je.

Aca Lukas
Izvor: Prva TV/screenshot

Podsećamo, Sadik Hasanović se nedavno oglasio za Kurir i istakao da stoji pri svemu što je ranije izjavio:

"Stojim iza svega. Ja svoje mišljenje ne menjam, pa ni o tome da je Pazar kao moj Sandžak. Ne znam šta tu nije jasno. Hvala svima koji me podržavaju sa svih strana, a takvih je mnogo, mnogo više nego onih koji se slažu sa sramotnom odlukom da ne mogu doživotno preko granice".

(MONDO/ Objektiv)

Tagovi