Zvezde i tračevi

RADILA U BUTIKU, GAZDARICA JE ODVELA NA TEZGU ZA 1.000 MARAKA: Karleuša slučajno postala pevačica - "Bila je neprimetna"

Autor Dragana Tomašević

Olja se na kraju studija zaposlila u butiku, koji je u to vreme držala pevačica Lela Andrić

Olja Karleuša
Izvor: Instagram/ oljakarleusaofficial

Pevačica Olja Karleuša nikad nije krila da se nije libila posla kako bi zaradila, a pre nego što se proslavila radila je kao prodavačica u butiku koji je bio u vlasništvu njene koleginice Lele Andrić.

Kad je već bila na kraju studija, Olja se javila na oglas za prodavačicu u butiku ekskluzivne robe.

Vlasnica radnje bile je pevačica Lela Andrić, folk zvezda devedesetih, koja je ptimetila Oljin talenat za muziku, pa joj je ubrzo pomogla da kroči na estradu. O tome su obe govorile svojevremeno.

"U prvo vreme Olju sam vodila na estradna dešavanja da upozna ljude i vidi s kim će sarađivati i šta je čeka. Kao devojka bila je neupadljiva i neprimetna. Tek kad smo završile prvi album, počelo se o njoj pričati. U startu sam tražila da isključivo radi gostovanja, da ne nastupa po kafanama jer je u njima mala cena. Zato sam tražila da peva po klubovima i diskotekama. Iako je bila početnica, nisam htela, niti sam dozvolila da joj cena gostovanja bude manja od 1.000 nemačkih maraka. U inostranstvu cena njenih nastupa bila je dvostruko veća", ispričala je Andrićeva pre 15 godina za medije. Olja je priznala da joj je Lela bila poslodavac i da joj je pomogla u muzičkoj karijeri.

(MONDO, Alo)

Tagovi