Zvezde i tračevi

MILJANA UVODI SESTRE U ZADRUGU?! Tijana i Ana su prave BOMBE - Ostaćete bez daha kad ih vidite (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Navodi se da u novu sezonu Zadruge ulaze sve 3 sestre Kulić.

Izvor: Instagram/ticakulic/printscreen/TikTok/ancikulic/ATA Images/Antonio Ahel

Miljana Kulić potvrdila je da ulazi u Zadrugu 5, a kako prenose domaći mediji ona će ovaj put povesti i sestre Tijanu (24) i Anu (19) koje do sada nismo gledali u rijalitiju, kao i majku Mariju (46).

Kontroverzna Nišlijka je već potpisala ugovor za petu sezonu pomenutog rijalitija, dok njene sestre i majka navodno ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

"To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najverovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju...", otkrio je izvor i  dodao da u rijaliti neće ući Miljanin otac:

"Siniša će ostati kod kuće jer mu je zdravlje ugroženo i ne bi smeo da se izlaže stresu. Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara".

Pogledajte prezgodne Miljanine sestre!

Miljana je potvrdila da ulazi u rijaliti, o sestrama nije smela da priča, a zatim je pokazal kako se sredila za ulazak u Zadrugu.

(MONDO/Informer)

Tagovi