Zvezde i tračevi

"OD STANIJE OSTAO SAMO KUPAĆI KOSTIM": Srpska starleta druga žena za 9 godina i 15.000 evra - pogledajte STARE FOTKE!

Autor Dragana Tomašević

Starleta Stanija Dobrojević na meti kritika da se "previše zategla"

Izvor: YouTube/screenshot/Kucijarov/Instagram/stanijadobrojevic

Starletu Staniju Dobrojević upoznali smo pre desetak godina kao lepoticu koja je navodno zavela fudbalere Gojka Kačara, Adema Ljajića, Vladimira Volkova...

Potom smo imali prilike da je gledamo u rijalitiju Survivor u kojem je svakodnevno pokazivala obline u kupaćem kostimu, ali koje su bile primetno manje nego što su danas.

Starleta nikada nije krila da je uvećala grudi, a jednom prilikom je u emisiji priznala i druge intervencije.

"Ja podržavam estetske korekcije, ako je sve s merom. Ja sam radila grudi i nekoliko korekcija - podočnjake, kapke i stavljala sam hijaluron u usne. Tako da ja nemam ništa protiv toga i podržavam, samo da nije otišlo predaleko".

Ipak, brojni mediji prenose da hijaluron nije sve što je Stanija radila...

Dobrojevićeva je navodno operisala nos i potrošila 2.000 evra, za uvećanje usana je dala 600, fasete za zube je platila 5.000 evra, kapke je platila 1.000, grudi 4.000, zadnjicu 2.000 evra, a na kraju je nadogradila i kosu za 600 evra. Sve ukupno, Stanija je za transformaciju u ženu kakvu danas znamo, dala čak 15.000 evra!

Tokom sinoćnjeg ulaska u Zadrugu, na Jutjubu su gledaoci ostavljali komentare da se "previše zategla", ali i da je "od stare Stanije ostao samo kupaći kostim"!

Pogledajte kako je izgledala u Survivoru, pre operacija...

A, kako izgleda sada:

 Pogledajte i kako je izgledala na ulasku u rijaliti:

Stanija ulazi u Zadrugu
Izvor: YouTube/ Zadruga Official