Zvezde i tračevi

OTIŠLA JE ŽENA KOJA NAM JE ZNALA DUŠE KAO SKENER: Lepu Brenu potresla smrt Marine Tucaković - ovako se oprostila (FOTO)

Autor Branka Bajić

Lepa Brena objavila je potresnu poruku.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Goran Sivački

Estrada je zavijena u crno zbog smrti Marine Tucaković koja je preminula u nedelju u Beogradu, posle duge i teške borbe s opakom bolešću.

Društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama upućenim Marini, koja je bila najbolji tekstopisac svih vremena i čije su sve pesme koje je napisala postale veliki hitovi.

Od nje se oprostila i Lepa Brena ptresnom porukom. 

"Šta god da kažem za Marinu uvek je malo. Otišla je žena pesnik svih nas, naš prijatelj i drug, koja je znala kao skener nase duše, šta mislimo i osećamo. Nikad se neće više roditi takva žena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstovi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mesta. Volimo te, Marina, i volećemo te uvek i poštovati, jer si nam svojim delima ulepšala živote, gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili. Počivaj u miru!", napisala je Lepa Brena.

Marina Tucaković preminula je nakon teške borbe u 68. godini, u nedelju 19. septembra, i baš kao što kaže hit "Nedelja" koji je napisala za Džeja Ramadanovskog: "Svi ste tu, a mene s vama nema".

Iza sebe je ostavila porodicu, prijatelje i stihove kojima je decenijama znala da nas rasplače.